dilluns, 17 de març del 2008

Siurana 14/03/08 al 16/03/08

Aquest divendres vaig decidir anar a Siurana tot sol.... i per no quedar-me "tirat" vaig trucar a un amic per si volia pujar.

Va resultar que si, pero pujaria el dissabte al matí, així que hi vaig anar divendres igualment, vaig agafar la tenda i algo de menjar, i cap a Siurana s´ha dit !!

Així que quan arribo a Siurana planto la tenda i, visita obligada, em passo pel bar (que estava vuit, pq tothom estava escalant) agafo un llibre i alguna cervesseta, i començo la sessió de lectura.....

A la nit, i desprès d´uns quantes cervesses, decideixo anar a dormir-la, pero amb la mala sort que un grup d´alemanys i de galeses, van decidir fer una festa al costat de la tenda, i no podia dormir-la, així que vaig optar per la via facil: tornar al bar i continuar bevent, per sort hi havia poca gent i vam poder veure un reportatge, molt interessant sobre la ascensió a l´Eiger.... quan ja no vaig poder més i al acabar el reportatge, vaig a anar a dormir-la i aquest cop ho vaig aconseguir.

A l´endemà quan va arribar el meu amic (acompanyat d´unes 10 persones més) ja van poder anar a fer feina, d´una vegada.

El meu amic i jo no vam fer res, pq estavem amb lesions..... així que ens vam passar el dia mirant i morint-nos de ganes, pero vam fer bondat i ens vam quedar amb les ganes.

A la nit vam ser nosaltres qui va muntar la festa i va ser tant divertida i alcoholitzada que vaig haver de quedar-me una nit mes pq era impossible agafar el cotxe i tornar sol i begut a Barcelona.....


Així que al mati del diumenge em llevo d´hora i amb una ressaca que va durar tot el dia, me´n vaig cap a casa em dutxo , em canviïo i vaig a treballar...... Es pot dir que van ser 3 dies una mica "diferents" de la rutina.

Sé que que aquest escrit no aporta cap informació, pero com que per sort meva el blog es meu.....he decidit esciure-ho igualment, jeje.

Apa siau, fins la propera.