dissabte, 16 de febrer del 2008

Mala Dona 16/02/08

Avui he estat unes horetes (havia de treballar a la tarda) al Pas de la Mala dona, amb el Ramonet. M´he deixat el gri-gri, i he hagut d´assegurar amb Reverso, i a l´inrevés, i a mi el reverso no m´acaba d´agradar, pero bueno que hi farem, si un es un despistat, oi?, i a més amb fotuda tendinitis no he pogut fer l´"Aniversario" V+ (33) de primer, així que m´he hagut de conformar a fer´la de segón sense haver de patir tant, i deprés el Ramonet també la coronada de segon.

Després han estat el Ramonet, l´Albert i el Ricard, aquests dos últims ens hem trobat allà mateix, provant "Boulevard Rosa" 6a (6), que ha resultat, sembla ser, "durilla", pero molt maca de fer. Després el Ramonet ha provat "Moñas al Salón" V+ (4) i sembla que té un pas a dalt bastant dur de fer, tot i que l´hem desviada a la reunió del costat i s´ha convertit en una via d´uns 12 metres.

A veure si demá puc anar dues o tres hores a
l matí també, pero aquest cop a Penya Ginesta.

Be, aquestes ressenyes son una fusió de dos blogs diferents, el problema es que no recordo quins, ..... així que si algú ho sap, li agrairé m´aporti la info.